IAHNIE DE LINTE ROSIE (dupa Roxanne)

2 PAHARE PLINE CU LINTE ROSIE
3 CATEI DE USTUROI
1 FOAIE DAFIN
CIMBRU
2 MORCOVI MICI
2 CEPE MICI
ARDEI DIN CONGELATOR
Rosii de la cutie (dupa ochi)
Condimente naturale plafar



Am pus la fiert lintea cu apa rece, cand a dat in clocot am scos cu spumiera spuma formata, apoi am pus morcovul taiat,ardeiul si 1 ceapa ..Pe cand a fost aproape fiarta am adaogat usturoiul ,foaia de dafin,cimbru,sare.
Separat am calit intr-o dara de ulei de masline 1 ceapa cu suc de rosii,ardei,usturoi si apoi am adaogat apa si am fiert-o.Cand ceapa este fiarta si apa scazuta formand un sos, am rasturnat continutul tigaii in oala cu linte. Dupa ce s-a mai racit am mixat compozitia in blender.Gata.