SUPA DE CASTRAVETI




Aceasta supa este foarte dietetica si racoritoare pe timp de vara. Totusi, avand in vedere ca iaurtul este "portionat" atat in metoda Montignac cat si SB, trebuie consumat cu masura. Ideal ar fi iaurt 0%, a se consuma 1-2 cani/zi maximum.

Pentru ca exista restrictii privind cantitatea de iaurt, nu trebuie sa intelegem ca mai bine ne lipsim de el, dimpotriva, iaurtul consumat zilnic in cantitati mici este foarte benefic in dietele de slabire.


Ingrediente:
-2 castraveti
-2 linguri ulei de masline
-1 catel de usturoi
-2 ramurele de marar
-1 pahar mare de iaurt
-sare , piper

Preparare:
Faci un amestec din ulei, sare, piper, ceapa, usturoi si marar si mixezi pana devine o pasta, in care pui castravetii la marinat. Lasi totul la frigider 2-6 ore.
Apoi pui totul in blender, inclusiv iaurtul . Pofta buna!